ESKOT

Centrum zaopatrzenia gastronomii

Podane ceny są cenami BRUTTO!

Tace, naczynia termoizolacyjne CAMBRO oraz Temp Royal

Tace, naczynia termoizolacyjne CAMBRO oraz Temp Royal

TACE TERMOIZOLACYJNE CAMBRO

System dystrybucji posiłków w tacach termoizolacyjnych zakłada utrzymanie temperatury potraw poprzez zastosowanie izolowanej podstawy i izolowanej pokrywy tacy. Elementy te wykonane są z niezwykle odpornego polipropylenu, wypełnionego pianką poliuretanową pozbawioną freonu. Konstrukcja ta zapewnia doskonałą izolację termiczną. W tacy termoizolacyjnej można transportować i podawać wszystkie rodzaje posiłków (śniadanie, obiad, kolację) wraz z elementami dodatkowymi takimi jak: sztućce, serwetki, karty menu pacjenta. System tacowy wykorzystuje zasadę strefy termalnej i posiada osobne przedziały z podniesionymi krawędziami na różne części posiłku. Pozwala to oddzielić potrawy zimne od ciepłych. Podniesione krawędzie w podstawie tacy i odpowiadające im przegrody dociskowe w pokrywie tacy zapobiegają rozlewaniu się potraw oraz przesuwaniu się naczyń. Wszystkie elementy tacy, podstawa i pokrywa oraz naczynia mogą być myte w zmywarkach. Elementami dodatkowymi systemu, obok tac termoizolacyjnych wypełnionych naczyniami są wózki do transportu tac (w wersji zwykłej i izolowanej) oraz regały jezdne do przechowywania pustych tac. Aby potrawy zachowały temperaturę ok 63°C przez 60 minut, naczynia należy podgrzać do temperatury 80-90°C i nałożyć potrawy o temperaturze ok. 85°C.

TACE TERMOIZOLACYJNE TEMP ROYAL

Taca Temp Royal podzielona jest na dwie strefy: strefę przykrytą pokrywą tacy i strefę otwartą w podstawie tacy. Pierwsza mieści talerz o max. średnicy 26 cm, dwie prostokątne miseczki (mała i duża) oraz sztućce. W strefie drugiej można umieścić izolowany kubek na napój oraz izolowaną miseczkę na zupę. Tace Temp Royal mozna wyposażyć w klips na menu i specjalny wkład grzewczy, umieszczany pod talerzem.

Pokaż jako: zdjęcia   lista   tabela  
Sortuj wg nazw  cen   daty   daty