ESKOT

Centrum zaopatrzenia gastronomii

Podane ceny są cenami BRUTTO!

Pakowarki próżniowe komorowe

Pakowarki próżniowe komorowe

Pakowanie próżniowe to system konserwacji żywności surowej, półproduktów lub wyrobów gotowych polegający na usunięciu powietrza z pojemnika, w którym znajduje się przeznaczony do zapakowania produkt. Brak tlenu uniemożliwia bądź opóźnia pogorszenie jakości żywności spowodowanej bakteriami tlenowymi.

Zalety pakowania próżniowego

  • dłuższe przechowywanie żywności
  • higieniczne przechowywanie żywności (brak przenikania innymi zapachami, brak wysuszania żywności)
  • redukuje do minimum koszty zepsucia żywności
1-48 z 53
Idź do strony 12 następnej >
Pokaż jako: zdjęcia   lista   tabela  
Sortuj wg nazw  cen   daty   daty
Pakowarka komorowa SODA
4 056,54 zł
Pakowarka próżniowa
10 747,86 zł


1-48 z 53
Idź do strony 12 następnej >